Peau d’Or Hét topmerk op gebied van zonnecosmetica

Peau d’Or

Peau d’Or Nederland levert geweldige producten en biedt een uitgekiende prijs/kwaliteitsverhouding.

Peau d’or, zonnecosmetica voor binnen en buiten zonnen, wordt in Duitsland geproduceerd en is volledig parabenen vrij. De gebruikte ingrediënten zijn van bijzondere kwaliteit. Tahnee is het tweede merk van Peau d’or.

De combinatie van productuitstraling, prachtige en hoogwaardige ingrediënten maken van de producten een succes in elke zonnestudio. De schoonheid van het merk komt niet alleen tot zijn recht in de prachtige flessen en sachets, maar zeker ook door de kwaliteit en diversiteit van de producten.

030 - 220 30 84

Dit zijn de producten van Peau d’Or die wij aanbieden:

24 Carat

Met de introductie van de originele 24 Carat lotion heeft Peau d’Or de bruiningsmarkt flink op z’n kop gezet! Geen ander merk had ooit zo’n krachtige bruiningslotion beschikbaar.

Coco Black

Volgens ons is een stralend uiterlijk en gezonde teint één van die kleine dingen die een grote positieve invloed kunnen hebben op je leven. Met Peau d’Or Coco Black™ weet je dat je altijd goed zit!

Infinity Black

Volgens ons is een stralend uiterlijk en gezonde teint één van die kleine dingen die een grote positieve invloed kunnen hebben op je leven. Deze Infinity Black helpt daar zeker aan bij!

Pure Men

In Pure men zijn uitsluitend natuurlijkr ingrediënten gebruikt van de hoogste kwaliteit waarmee een prachtig bruiningsresultaat wordt bereikt zonder gebruik van Parabenen.

Platinum

Blijf tot 49% langer bruin en gun jezelf een nog mooier resultaat. Dankzij het UV Rejuvenating Complex worden de risico’s van zonnen aanzienlijk verlaagd.

Double Black

De rijke mix van actieve ingrediënten met o.a. natuurlijke oliën en Omega 3-6 Complex zal zorgen voor die perfecte gouden teint en tegelijkertijd de huid hydrateren en verjongen.

Irresistible Black

Onze Smash Gold™ Bronzers en het unieke Melanine Boost Complex™ zorgen voor een natuurlijk resultaat met een diepe lang aanhoudende bruining.

Ret Velvet

Red Velvet brengt het gevoel  aan de Moulin Rouge en de bourgondische life style naar boven; rijk, vrij, vol emotie en passie! Ga op reis en take a tan!

Original Black

Deze mix helpt je bij het bereiken van een mooie en zorgeloze bruine huid. Makkelijk aangebracht, snelle resultaten.

365 Hydratant

365 Hydratant helpt de huid het resultaat langer te behouden. Het UV Rejuvenating ComplexTM vermindert de negatieve effecten van UV-straling op de huid!

Everything Gold

Everything Gold bevat echt goudstof en is een topproduct dat zorgt voor een goudbruine kleur zonder glinsters achter te laten op de huid.

OUDH Noir

Een van de meest exclusieve parfums in de wereld, OUDH (spreek uit “OOD”) komt van een hele bijzondere boomsoort. OUDH Noir geeft je die gewenste diep bruine donker kleur en een exclusief gevoel!

Satin Noir

Hier wordt gebruik gemaakt van het Satin-Pur™ complex, een mix van volmaakte siliconen, die er voor zorgt dat uw huid er niet alleen ongelooflijk zacht en zuiver uitziet, maar ook zo aanvoelt.

Collagen

Een Collageen behandeling zorgt voor een gezonde bruine kleur terwijl je huid effectief verbeterd. Collagen is door ons ontwikkeld om je huid maximaal te bruinen en te verstevigen.

Diamonds

Diamonds™ bevat echte diamantpoeder, de allerbeste bruinings- en huidverzorgende ingrediënten en de maximale dosis van onze revolutionaire bronzers!

Ibiza Black

Een frisse mix van huid anti-oxidanten, natuurlijke moisturizers en UV Fresh Technology™ zullen de huid doen aanvoelen als een frisse zomerbries!

Pure

Deze exclusieve tanning lotion is gevuld met onze unieke huidverzorgende ingrediënten, zoals het UV-Rejuvenating® Complex.

Superior Black

De DNA Protect Pearls™ worden bij het aanbrengen op de huid geopend en geven actieve ingrediënten af die de nadelige effecten van UV licht sterk verminderen en helpen om je huid jeugdig te houden.

Contact

Heb je een vraag of wil je iets weten? Neem contact met ons op met het formulier hiernaast of de gegevens hieronder en dan helpen we je graag verder!

info@studiosunshine.nl

030 220 30 84

Molenkamp 46 3732 EV De Bilt